Myymälä avoinna

MA-TO 10-18
PE 9-19
LA 9-17
SU suljettu

Yhteystiedot

Kukkakauppa Peikonlehti
Pulkamontie 1
96900 Rovaniemi

puh. 016-380 151

Kukkakimput

Mikä sopisikaan paremmin elämäsi kaikkiin tilanteisiin, kuin kukkakimppu.Kaunis kukkakimppu sopii niin iloon kuin suruunkin, sekä naiselle että miehelle, yhtälailla niin nuorelle kuin vanhallekin.Kukkakimppu voi olla suuri tai pieni, moderni tai klassinen,värikäs tai hillitty, korkea tai matala, runsas tai vähäeleinen. Joka kerralla se tuottaa aina yhtä paljon iloa saajalleen.

Morsiuskimppu ja hääkukat hääjuhlaasikuva3.jpg
Morsiuskimppu on morsiamen koru, jonka tehtävänä on täydentää morsiamen kaunista kokonaisuutta. Kimpun koolla tai hinnalla ei niinkään ole merkitystä kunhan se on morsiamelle sekä hääjuhlan luonteeseen sopiva. Meillä suunnitteluun panostetaan ja se on olennainen osa kukkasidontatyötä, jotta sinun hääpäiväsi olisi täydellinen.Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun hääjuhlaasi sopivat kukkasidontatyöt.

Kukat välittävät suuria tunteita

Surun kohdatessa me autamme sinua kukka-asioissa. Meillä sidotaan toiveidesi mukaiset surulaitteet, -kimput, seppeleet sekä arkkulaiteet.Toteutetamme myös kauniit koristeet niin siunaustilaisuuteen kuin muistotilaisuuspaikallekin.
Toimitamme kukat muistotilaisuuteen sopimuksen mukaisesti.


logo_dataflora.gif